🚚 TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de > 500 lei 🚚
🛒Abonează-te la newsletter și primești 10% reducere la prima comandă!

Ceasuri decorative

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Ceasurile decorative sunt obiecte de artă funcționale, concepute pentru a afișa timpul și a aduce un plus de frumusețe și stil într-un spațiu. Ele sunt atât o expresie a gustului personal, cât și o modalitate de a adăuga o notă distinctivă în decorul unei încăperi. Disponibile într-o varietate de stiluri, dimensiuni și materiale, ceasurile decorative sunt adesea alese în funcție de tema generală a designului interior sau de stilul personal al unei persoane.

Caracteristici comune ale ceasurilor decorative includ:

  1. Designul estetic: Ceasurile decorative sunt deseori concepute cu un design atractiv și artistic, punând accent pe estetică și detaliile fine. Ele pot avea diverse forme și configurații, cum ar fi rotunde, pătrate, ovale sau chiar forme neconvenționale. De asemenea, pot prezenta elemente ornamentale precum motive florale, geometrice sau abstracte.

  2. Materiale variate: Ceasurile decorative pot fi realizate dintr-o gamă largă de materiale, inclusiv lemn, metal, sticlă, ceramica sau materiale sintetice. Acestea pot fi confecționate dintr-un singur material sau pot combina mai multe materiale pentru a crea un aspect eclectic și interesant.

  3. Mecanisme și afișaje: În timp ce majoritatea ceasurilor decorative utilizează tehnologia cu baterii sau cuarț pentru a funcționa, unele pot integra mecanisme de ceas tradiționale sau chiar mecanisme automate. Afișajele pot varia de la cifre și mâini clasice la cifre romane sau alte forme neconvenționale de indicare a timpului.

  4. Dimensiuni și stiluri diverse: Ceasurile decorative pot fi disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, de la ceasuri mici, potrivite pentru birouri sau spații restrânse, până la ceasuri mari de perete care devin puncte focale într-o încăpere. În ceea ce privește stilul, poți găsi ceasuri decorative în stiluri tradiționale, retro, modern, minimalist sau chiar futuriste.

  5. Funcționalitate și scop decorativ: În timp ce funcția principală a ceasurilor decorative este de a indica timpul, ele sunt adesea alese și pentru rolul lor decorativ. Acestea pot fi folosite pentru a adăuga personalitate și caracter într-un spațiu, pentru a completa un anumit temei decorativ sau pentru a crea un punct focal într-o cameră.

Suport clienti Program 09-17

0729609399 contact@nivero.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!